Prihrani -5%

Včlani se v klub

Brezplačna dostava

Za naročila nad 30€

Izdelava po naročilu

Storitve

Zmajev kamen - kristal manifestacije 2,5-3,5 cm

  • Šifra: 1010558
  • Razpoložljivost: Na zalogi
  • 3.97€

  • Brez DDV: 3.25€

Zmajev kamen - kristal manifestacije 2,5-3,5 cm

ZMAJEV KRISTAL - Kristal ognja, ljubezni in moči 


 Je kristal manifestacije ljubezni, moči in energije srca 


VIBRACIJA: Dragon Stone ali zmajev kamen je znan kot kristal, ki aktivira in odpira srce. Odličen je pri zdravljenju čustvenih travm, prav tako zdravi srce v povezavi med umom, srcem in dušo. Ta pomembna povezava omogoča, da poveš kakšna so tvoja čustva in jih prepoznaš in hkrati dovoliš zdravljenje le-teh. Kristal te osvobaja vseh strahov povezanih z emociajmi. 

NAMEN: zmajev kamen je odličen kristal za tiste, ki želijo delati na sebi, saj jim ta vibracija omogoča ljubiti s srcem, jih opogumi in da moč, da to energijo prenesejo na druge ljudi. Ne pozabite, da toliko energije in ljubezni, kot jo boste vložili v ta kristal, toliko jo boste prejeli, je kot karma, zato bodite previdni. 


Odličen je v paru z roževcem, zato predlagam uporabo v paru.


Barva: ta čudovit kristal ima temno zeleno barvo, prežeto z rdečimi in rjavimi lisami, ki spominjajo na zmajevo kožo ali jajce, od tod tudi njegovo ime.

Dragon stone je cenjen zaradi svoje močne energije, ki naj bi spodbujala moč, pogum in vzdržljivost. Prav tako naj bi podpiral notranjo moč, samozavest ter pomagal premagovati ovire in doseči cilje. Zaradi svojega edinstvenega videza in duhovnih lastnosti je dragon stone priljubljen tako med zbiratelji kristalov kot tudi med tistimi, ki iščejo naravne energijske podpore za svoje življenje.

Velikost
Velikost artikla 3 - 3,5 cm veliki kristali nepravilnih obliki
Namen
Vibracija minerala Frekvenca, ki jo oddaja mineral je topla, prijetna, za minerale bi lahko rekli, da so generator življenjske energije. Vibracija, ki jo mineral oddaja v okolje je dobrodošla v vseh bivalnih prostorih, še posebej v spalnih in dnevnih prostorih.
Material
Barva Minerali so sliki primerljivi. Možne so vidne sledi raznih vključkov, vendar ne prevladujejo.
Obdelava materiala Visoko poliran mineral, ki je zato primeren za polaganje na telo, na tretje oko, kjer omogoča močno manifestacijo, lahko se polaga tudi na srce kjer odpira in aktivira srčno čakro
Vsebina
Ob naročilu prejmete Mineral za polaganje z opisom o lastnostih minerala v darilnem mošnjičku
Tehnične specifikacije
Dovoljena odstopanja Opomba: gre za naravni mineral, zato so dovoljena odstopanja od slike po barvi, obliki ali velikosti, vendar so sliki primerljivi.
Oblika in pomen Simbol kroga označuje popolnost, celovitost, enost. Krog je znamenje absolutnega, zbran sam v sebi in nima ne začetka ne konca. Krog je tudi simbol zaščite, kot obdajajoča oblika, ki je zagotovljena v njegovih mejah. Krog simbolizira tudi čas, večnost, neminljivost in združitev vsega dobrega.
Uporaba in Vzdrževanje
Uporaba Minerali in kristali za polaganje so še posebej primerni za polaganje na telo, nekateri tudi na oči in ušesa, saj so oblikovani na način, da je sredina vbočena in tako ne pritiskajo na veke. S polaganjem na oči zdravimo tudi ušesa, saj so kanali med sabo povezani. Minerale lahko postavimo tudi v prostor, kjer čistijo in transformirajo slabe energije in jih pretvarjajo v dobre in višje frekvence.
Vibracija in namen Splošno: Žad je kristal kitajskih vladarjev. Z njim zdravijo na vse možne načine, izdelujejo kipce, oltarje, celo postelje, na katerih ležijo. Njegova vibracija odlično odpira in aktivira najdaljši meridian v telesu, zdravi področje ledvic, jeter in vranice. Zelo uporaben, kadar ga polagamo na utrujene oči. Takrat izberemo 2 ploščata minerala in položimo čez veke. Vaše oči vam bomo hvaležne, vi pa boste občutili blagodejno sprostitev očesnih in obraznih mišic.

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
    Slabo           Dobro
Google reCAPTCHA

Podobni izdelki

Avanturin kristal umirjenosti surovi kristal

Avanturin kristal umirjenosti surovi kristal

AVANTURIN Kristal umirjenosti  Kristal avanturin v surovi obliki uporabljate kot kombinacijo v ..

1.95€ Brez DDV: 1.95€

Ametist - geoda s kristalnimi ploskvami 5cm

Ametist - geoda s kristalnimi ploskvami 5cm

GEODA AMETIST - je kristalna oblika geode, v kateri je ogromno piramid. Za piramide je znano, da zdr..

13.24€ Brez DDV: 10.85€