Prihrani -5%

Včlani se v klub

Brezplačna dostava

Za naročila nad 30€

Izdelava po naročilu

Storitve

Zob morskega psa 3-4 cm

  • Šifra: 1003394
  • Razpoložljivost: Na zalogi
  • 12.85€

  • Brez DDV: 10.53€

Razpoložljive možnosti


Zob morskega psa 3-4 cm

FOSIL ZOB MORSKEGA PSA

Poreklo: Maroko


Fosili so ostanki odmrlega organizma okamenelih rastlin in živali, ki so se ohranile v zemljini, sedimentu ali kamenini iz starejših geoloških obdobij. Po odmrtju se mora takšen organizem dovolj hitro znajti v primernem okolju, kjer je onemogočeno njegovo hitro razpadanje. Takšni pogoji so bili in so še danes v raznih močvirjih, blatu, mulju, pesku, vulkanskem pesku, vulkanskem pepelu, smoli, zemeljskem vosku, katranu in podobnem.
Primerno okolje sproži dolgotrajen fizikalno-kemičen proces, v katerem se odmrli organizem spremeni v fosil. Takšen proces imenujemo fosilizacija. Fosilizacija lahko poteka na več načinov, ki pripeljejo do različnih oblik fosilov.  V primeru fosilov skupine ortoceras gre za različne glavonožce (školjke, lignje,...)


Minerali in kristali v različnih oblikah, barvah in strukturah privlačijo različne ljudi. S tem, ko nezavedno oddajajo vibracijo v okolje, počasi in nezavedno v človeku prebudijo radovednost raziskovanja. Ljudje izbiramo minerale in kristali glede na zgradbo, obliko, barvo, čistost in druge kvalitete. Vsak posameznik pa mora začutiti kateri je tisti pravi, saj bo le-ta prebil blokado, zdravil in krepil človeka, živali in rastline.  

Velikost
Velikost artikla od 3-4 cm dolžina, premer do 3 cm
Material
Barva Peščeno rjava
Vrsta materiala Fosil, očiščen zob
Vsebina
Ob naročilu prejmete Zob morskega psa v darilni embalaži.
Tehnične specifikacije
Dovoljena odstopanja Gre za fosilne ostanke, ki so stari več milijonov let, zato so dovoljena odstopanja po barvi in obliki, vendar so sliki primerljivi.
Oblika in pomen Že iz zgodovine zasledimo bogato tradicijo uporabe fosilov. V mnogih delih sveta so jih kot svete predmete uporabljali tudi šamani. Z njimi so krasili oltarje, kjer so fosili simbolizirali moč elementa zemlje, prav tako so jih v prostor postavljali v zaščitne namene.
Uporaba in Vzdrževanje
Uporaba Fosil lahko postavimo v prostor, nosimo v žepu, torbici ali mošnjičku, temu pravimo žepni mineral. Pred prvo uporabo mineral speremo pod tekočo vodo in postavimo na sončno svetlobo za nekaj časa. Postopek občasno ponovimo. Minerale lahko energijsko očistimo tudi z nihalom, mentalno med meditacijo, s svečo, ali najdemo svoj in vedno za vas pravi način.
Vibracija in namen Uporabljamo za stik s prejšnjimi življenji. Priporoča se souporaba igle kamene strele. Fosili simbolizirajo moč časa, večnosti in evolucije.

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
    Slabo           Dobro
Google reCAPTCHA

Podobni izdelki

Fosil, amonite polž 5cm

Fosil, amonite polž 5cm

POLŽEK, AMONITE   FOSIL amonite, polžek za zbiratelje in ljubitelje fosilovFosili so ..

8.20€ Brez DDV: 6.72€

Fosil, ortoceras 6-10cm

Fosil, ortoceras 6-10cm

FOSIL  Fosili so ostanki odmrlega organizma okamenelih rastlin in živali, ki so se ohranil..

9.09€ Brez DDV: 7.45€